Skatelessen

Bij Alpine Sports kunnen zowel beginners als gevorderden terecht voor skatelessen. In ons veelzijdige recreatiecentrum vind je voor elke gelegenheid een sportieve activiteit of een sfeervolle feestlocatie. Je kunt bij ons dagelijks terecht op de indoor rolbanen en schotelbaan om geheel in de Alpensfeer te komen en het gevoel van de sneeuw onder je ski’s of snowboard te ervaren. Naast wintersporten bieden we sinds kort ook skatelessen aan in Den Haag en omgeving!

De leukste skatelessen en andere sportieve activiteiten
Alpine Sports is het recreatiecentrum in de regio Delft waar je zowel voor een sportieve activiteit als een gezellig feest terecht kunt. Naast de welbekende ski- en snowboardlessen kun je bij ons ook kennis maken de sport skaten. Onder begeleiding van een leraar maak je kennis met diverse skatetechnieken. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je het beste je evenwicht kunt verdelen, door kunt rollen met je skates en kunt stoppen. Onze skatelessen worden gegeven op woensdag en zaterdag en zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Aan het begin wordt gekeken hoe goed je al overweg kunt met skates waarna je met beginners of gevorderden op pad gaat.

Veiligheid voorop
Bij Alpine Sports staan veiligheid en deskundigheid voorop. Tijdens de skatelessen is het dragen van kniebescherming en een helm dan ook verplicht. Heb je nog vragen, neem dan contact door te bellen naar telefoonnummer 015-2566617 of stuur ons even een e-mail!

Wil je meer weten over onze skatelessen? Neem contact met ons op!

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Skate cursus, Indoor snowboarden, Indoor skibaan, Snowboardles, Skiën Den Haag.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht