Stageplaats bij Alpine Sports

Voor seizoen 2018-2019 zoeken wij sportieve duizendpoten (MBO / HBO- stages)

MBO:
Zoek je een afwisselende stage waarbij je horeca, receptie & kinderfeestbegeleiding allemaal kan afwisselen? Werk je secuur, enthousiast, neem je initiatieven? Ben je representatief, flexibel, kan je met de computer overweg? En vind je wintersport ook nog eens leuk? Kom stage lopen bij Alpine Sports! Wij kunnen je een stageplaats bieden waarin ondersteuning op marketing en het organiseren van feesten de voornaamste sub-taken zijn. Je stageperiode moet minimaal  32 uur per week zijn in de periode september 2018 t/m maart/april 2019.

HBO:
Doe je een opleiding in recreatie en toerisme en wil je naast een kijkje in de keuken ook meewerken aan succesvolle reizen ? Werk je secuur, enthousiast, neem je initiatieven? Ben je representatief, flexibel, kan je met de computer overweg? En vind je wintersport ook nog eens leuk? Kom stage lopen bij Alpine Sports! Wij kunnen je een plek bieden waarin je samenwerkt met onze coördinator reizen in het organiseren van onze 5 reizen. Hierbij mag je wellicht zelfs zelf een dagtrip van begin tot eind zelf organiseren! Je stageperiode moet minimaal 3 maanden en 32 uur per week zijn in de periode september 2018 t/m  maart/april 2019.

Interesse ? Mail je C.V. + motivatie naar mark (at) alpinesports.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.