Skileraar-A opleiding

Wil jij ook skileraar worden?

opleiding

Dat kan nu via Alpine Sports!

Op 1, 8, 14 t/m 22 oktober is de A-opleiding skiën.  Heb je de opleiding skibegeleider succesvol afgerond? Dan kan je inschrijven voor de A opleiding. Deze zal in oktober 2017 plaatsvinden in Nederland en Oostenrijk. 1 en 8 oktober zijn opleidingsdagen in Nederland.  14 t/m 22 oktober zal plaatsvinden in Oostenrijk
Inschrijven gaat via skitraining.nl

INSCHRIJVEN

Voor deelname aan de opleiding A opleiding gelden de volgende voorwaarden:
• Diploma Skibegeleider
• Minimaal 16 jaar oud zijn op de dag van het examen
• Minimaal basislidmaatschap NSkiV vanaf de eerste cursusdag
• Eventuele vrijstellingen / uitzonderingen worden individueel vooraf besproken
• Er is geen aanwezigheidsplicht tijdens de cursusdagen, het wordt wel aangeraden om alle dagen te volgen om je optimaal voor te bereiden op het examen

In totaal bestaat de opleiding A-opleiding uit:
-2 cursusdagen in Nederland
-week in Oostenrijk
De examens voor eigen vaardigheid, lesgeven en theorie worden tijdens de cursusdagen ingevuld. Het portfolio stel je daarbuiten samen, maar wordt grotendeels gevuld door opdrachten die je tijdens de cursusdagen hebt uitgevoerd.
De totale duur van de opleiding is ongeveer 10 dagen

kosten:
€ 1249,– inclusief cursusmateriaal

Dagen en tijden:
Zaterdag 1 en 8 oktober en 14 t/m 22 oktober

Vervolgopleidingen:
A opleiding is de tweede stap in de reeks van 4 stappen. Na de tweede opleiding kan je door voor de B opleiding, en als laatste de Snowsafety module. Deze gehele opleiding is erkend door NOC-NSF en heeft een MBO 4 status.

Denk jij dat je geschikt bent voor deze super leuke opleiding, ben je lid van de NskiV en wil je in de toekomst onze collega worden?  Schrijf je dan nu in!!
Inschrijven gaat via skitraining.nl

INSCHRIJVEN

Mocht er omwille welke reden dan ook klacht zijn omtrent de opleiding kunt u door op de link te klikken de procedure bekijken:
Klachtenprocedure