Indoor snowboarden

Kom indoor snowboarden bij Alpine Sports in Den Hoorn (Zuid-Holland) Hier kun je snowboarden en skiën op diverse indoor banen en zo je vaardigheden verbeteren. Bekijk de mogelijkheden voor het volgen van snowboardlessen.

Indoor snowboarden op onze rolbanen of op de schotelbaar
Alpine Sports in Den Hoorn in Zuid-Holland biedt diverse mogelijkheden voor indoor snowboarden. Je kunt bijvoorbeeld snowboarden op onze rolbanen. Deze banen zijn in het bijzonder geschikt voor de beginnende snowboarder. De revolutionaire schotelbaan (de R-Evolution) leent zich uitstekend voor de gevorderde snowboarder. Voor de kleine snowboardertjes (tot 5 jaar) hebben we een borstelhelling. Kom ook een kijkje nemen in onze winkel. Hier vind je alles op het gebied van snowboarden.

Heb je vragen?

Heb je vragen over indoor snowboarden of wil je meteen een afspraak maken voor een introductieles? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085-7325542. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@alpinesports.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Indoor skiles, Indoor skibaan, Snowboarden Den Haag, Skiën Den Haag, Leren skiën.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht