Indoor skibaan

Leren skiën doe je op de indoor skibaan van Alpine Sports in Den Hoorn (Zuid-Holland). Je kunt lessen volgen op diverse banen. Je bent bij Alpine Sports verzekerd van hoogwaardige lessen van ervaren en gediplomeerde instructeurs. Lessen volgen op de indoor skibaan van Alpine Sports is de beste voorbereiding op je wintersportvakantie!

Lessen volgen op onze indoor skibaan 
Alpine Sports geeft skilessen op verschillende indoor banen:

  • rolbanen
  • schotelbaan (de R-Evelution)
  • borstelhelling

De lessen op de rolbanen zijn zeer geschikt voor de beginnende skiër. Deze indoor skibaan biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een eindeloze afdalingmogelijkheid en er is geen tijdverlies door liftgebruik. De schotelpiste is geschikt voor de lichtgevorderde tot (ver)gevorderde skiër. Op deze indoor skibaan ervaar je voorwaartse snelheid. Dat maakt het skiën op deze baan extra leuk en uitdagend! Aan jonge kinderen geven wij les op een borstelhelling. Kom een keer een introductieles volgen! Ook snowboardlessen behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk het overzicht van de prijzen en leskaarten.

Contact
Wil jij skiles volgen op een indoor skibaan? Neem dan contact op met Alpine Sports in Den Hoorn (Zuid-Holland). Je kunt ons telefonisch bereiken via 085-7325542 of stuur een e-mail naar info@alpinesports.nl . Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Indoor ski Den Haag, Snowboarden Den Haag, Skaten Delft/Den Haag, Leren skiën, Indoor skiën Den Haag.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht