Leren skiën

 Wil jij goed leren skiën? Kom dan naar Alpine Sports in Den Hoorn (Zuid-Holland). Hier krijg je les van ervaren instructeurs op een rolbaan. Wij helpen je graag als jij echt goed wilt leren skiën. Zo kun je tijdens je wintersport vakantie meteen genieten van de sneeuw en de pistes en hoef je niet de hele dag in een klasje.

Leren skiën op onze banen 
Alpine Sports beschikt over 3 rolbanen en een schotelbaan (de R-Evelution). De rolbanen zijn zeer geschikt voor de beginnende skiër, de schotelpiste is geschikt voor lichtgevorderden tot (ver)gevorderden. Je kunt bij Alpine Sports niet alleen leren skiën, maar ook snowboardlessen behoren tot de mogelijkheden. Jonge kinderen kunnen leren skiën op een borstelhelling. Als je voor het eerst komt, kun je een introductieles volgen. Daarna kun je kiezen voor een blok van 6 of 12 lessen. Bekijk het overzicht van de prijzen en leskaarten.

Contact
Wil jij leren skiën? Kom dan lessen volgen bij Alpine Sports in Den Hoorn (Zuid-Holland). Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: bel naar 085-7325542, stuur een e-mail naar info@alpinesports.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Leren skaten, Indoor skiën Den Haag, Cursus skiën, Skiwinkel Den Haag, Skatelessen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht