Skilessen

Wil je skilessen volgen in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam? Kom dan naar Alpine Sports in Den Hoorn! Op onze rolbanen banen kun je zeer goed leren skiën, of als ervaren skiër in een aantal lessen je niveau en techniek verbeteren voor je op wintersport gaat. Onze gediplomeerde leraren begeleiden je graag!

Faciliteiten
Voor de beste skilessen in Zuid-Holland kom je naar Alpine Sports in Den Hoorn! Bij ons is er voor elk wat wils. We beschikken over drie rolbanen, een schotelbaan (de R-Evolution) en twee reuze trampolines. Voor jonge kinderen is er een borstelhelling om te oefenen. Kom je voor de eerste keer dan krijg je altijd een introductieles om te bekijken of skiën iets voor jou is! Daarna heb je de mogelijkheid om een of meerdere lessen te boeken. Wij werken daarbij in blokken van 6 of 12 lessen. We geven je graag een overzicht van de prijzen en leskaarten. Wil je materialen aanschaffen voor skilessen, dan kun je terecht in onze winkel. Alpine Sports in Den Hoorn biedt voor de wintersporter een totaalconcept!

Contact

Kom ook skilessen volgen bij Alpine Sports! Ons wintersportcentrum is uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op: bel naar 085-7325542, stuur een e-mail naar info@alpinesports.nl of maak gebruik van ons contactformulier. We geven je graag meer informatie!

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Skiën Den Haag, Skate cursus, Indoor skiles, Indoor skibaan, Snowboarden Den Haag.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht