Snowboardles

Snowboardles volg je bij Alpine Sports in Den Hoorn! We zijn goed bereikbaar vanuit Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam. Zowel beginners die voor het eerst gaan snowboarden, als gevorderden die hun vaardigheden willen bijhouden of hun niveau willen verbeteren, weten ons indoor wintersportcentrum te vinden. Onze gediplomeerde leraren begeleiden je graag!

Leer snowboarden
Bij Alpine Sports in Den Hoorn, centraal gelegen in het Westland, zijn er unieke, uitstekende faciliteiten om snowboardles te volgen:

  • Wij bieden voor ieder wat wils, of je nu voor het eerst op een board staat of je techniek nog even wilt verbeteren voor je op wintersport gaat.
  • Op onze drie rolbanen, de schotelbaan (de R-Evolution) en twee reuze trampolines begeleiden onze gediplomeerde docenten je graag om alle vaardigheden onder de knie te krijgen! De jongste kinderen kunnen oefenen op de borstelhelling.
  • Wil je snowboardles komen volgen? Tijdens een introductieles probeer je eerst uit of snowboarden iets voor jou is.
  • Vervolgens kun lessen bijboeken: we werken met blokken van 6 of 12 lessen. Kijk gauw bij het overzicht van onze prijzen en leskaarten!
  • Heb je nieuwe wintersportmaterialen nodig? In onze winkel vind je een ruim assortiment aan snowboards, helmen, kleding en andere accessoires.

Bereikbaarheid
De enthousiaste docenten van Alpine Sports staan klaar om je snowboardles te geven! Alpine Sports is uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer en het Westland. Wil je meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: bel naar 085-7325542, stuur je e-mail naar info@alpinesports.nl of maak gebruik van ons contactformulier. We helpen je graag verder!

Bezoek ons


Kom je met het OV dan is de dichtsbijzijnde bushalte “My Home is my Castle” in Den Hoorn, voor OV info kijk op: http://www.9292ov.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Snowboarden Den Haag, Skiën Den Haag, Leren skiën, Indoor skiles, Indoor ski Den Haag.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen, neem dan contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon(verplicht)

Uw bericht