Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Het zijn rare tijden...

We zijn het seizoen eigenlijk heel erg leuk begonnen, de avonden staan best goed gevuld en het is  duidelijk dat velen het skiën en boarden (op de baan) gemist hebben. Gelukkig mogen we vooralsnog nog steeds blijven sporten, al is de horeca momenteel gesloten. En de verwachting is niet dat we  weer snel onze versie van de aprés-ski mogen bieden.

Daarnaast horen we toch van veel mensen dat ze de komende winter niet op wintersport gaan of dat er in elk geval nog veel onzekerheid / onduidelijkheid heerst over of ze gaan. We hebben met een nieuwe cursus daarin proberen te voorzien, opdat je deze winter toch het skigevoel kan ervaren. Daarnaast ook nog een keer aandacht voor de maatregelen die we moeten treffen om alles veilig te houden. 

Veel lees plezier en tot snel in Den Hoorn!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen
Ski02

Ski Zeker & Veilig

Aangezien de wintersport in het buitenland voor vrijwel iedereen momenteel nogal onzeker is bieden we nu een oplossing met veel zekerheid!

Ski Zeker & Veilig
5x privébaan (1-6 personen) voor € 520,00

Op die manier ski je toch met je gezin deze winter. Je hebt deze lessen de baan exclusief voor je gezin, er worden geen anderen bijgeboekt. De les gaat altijd door, weer of geen weer. De piste ligt er altijd strak bij, geen wachtrij bij de lift. En dus lekker Corona-proof skiën met het gezin!

Neem contact op
P6230357

Indoor skiën en Corona

Omdat we graag met z'n allen de hele winter willen blijven skiën en snowboarden en dus als bedrijf open willen blijven is het wel goed om de spelregels nog eens onder de aandacht te brengen. Dit hebben we op de onderstaande pagina uiteengezet in een aantal relatief eenvoudig op te volgen punten.

Als een ieder zich hieraan houdt, maar ook anderen helpt (in staat stelt) om zich eraan te houden dan kunnen we veilig en verantwoord blijven skiën en snowboarden. Blijf gezond, blijf sportief!

Covid-19 Beleid
Ski003

Kerstknaller

Vanaf de Herfstvakantie start traditiegetrouw de Kerstknaller, dé cursus waarmee je al skiënd of boardend naar de Kerstvakantie knalt. En of je nou op wintersport gaat of niet, het is altijd leuk om met deze sporten bezig te zijn en te blijven.

6 lessen voor € 162,00

De actie geldt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag op de lesuren tot 19:00 uur.

Neem contact op voor meer info