Alpine Sports Nieuwsbrief

up to date met de laatste acties

Het seizoen gaat weer beginnen!

Na een kort voorproefje van hoe onze nieuwe banen het doen in juli, is het nu dan eindelijk tijd om het nieuwe seizoen te gaan starten. We doen dat dit seizoen zonder OPEN DAG, met oog op de maatregelen rondom het Corona-virus.

Met de start van dit nieuwe seizoen is ook gelijk onze nieuwe website live gegaan, dus neem snel een kijkje. Je kunt in elk geval via de website gelijk naar ons online boekingsysteem; daar kun je de geboekte lessen bekijken en op den duur ook je lessen boeken. Kinderfeestjes boeken kan nu al!

Hieronder hebben we de komende acties voor je uitgelicht, veel plezier en tot snel in Den Hoorn!

de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
de komende aanbiedingen
Alpine3

De Ont-zomercursus

Nu we de zomer langzaam achter ons laten is het tijd om ons voor te bereiden op lagere temperaturen...

Dat doen we met de volgende traditionele actie:

De Ont-zomercursus!
Dat zijn 6 lessen voor maar € 144,00!

Lessen zijn in te plannen op alle dagen en tijden volgens onze openingstijden.
Deze cursus loopt vanaf 31 augustus tot en met 1 november.

Neem contact op
P6230357

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke, sportieve, uitdaging. Een baan waarbij je geen moment stil hoeft te zitten en veel kan afwisselen tussen diverse taken? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een medewerker voor 24+ uur voor onbepaalde tijd.


Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Hou je van relatief kleinschalig en ga je administratieve taken ook niet uit de weg? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een horecamedewerker voor meerdere avonden per week.


Ook voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar stagiaires vanuit MBO of HBO. We bieden een uitdagende, afwisselende stageplaats waarin je veel verschillende taken af kunt wisselen met je stageopdracht(en).

Interesse? Stuur ons een berichtje!
Opleiding

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SKILERAAR OPLEIDING!

Vind jij skiën helemaal te gek en wil je die passie overbrengen aan anderen dan is dit de ideale kans om dat te realiseren.
Je leert voor een groep te staan, hoe een les is opgebouwd, de methodiek en bovenal word je zelf ook weer een betere skiër omdat je beter gaat begrijpen hoe het allemaal werkt.

Ben je 16 jaar of ouder en vind je skiën en met mensen omgaan erg leuk, schrijf je dan nu in voor de opleiding skileraar niveau 2 en leg de basis voor je vervolgopleiding niveau 3.

Meer informatie