Alpine Sports kinderfeestjes

Met je feestje sleeën, tuben, trampoline springen, skiën of snowboarden

Er is van alles mogelijk bij Alpine Sports. Maar een geslaagd partijtje wordt het zeker. Met je vriendjes en vriendinnetjes lekker actief bezig zijn.

We bieden ook All-Inclusive feestjes, de kinderen worden ontvangen met feestcake, vervolgens gaan ze of 2 activiteiten (naar keuze, op basis van beschikbaarheid) of 4 activiteiten (in de Happy Kids Party) doen en we sluiten het geheel af met een kindermenu naar keuze.

Informatie aanvragen!
Leuk om je verjaardag te vieren
Lekker actief bezig
Met je vriendjes en vriendinnetjes feesten
Goed bereikbaar vanaf A4 en openbaar vervoer lijn 33
Kids01

Happy Kids Party

Met een Happy Kids Party krijg je een ‘Best of’ van onze kinderfeestactiviteiten voorgeschoteld. Tijdens dit 2 uur durend feestje komen alle 4 onze activiteiten, elk een half uur, voorbij. Dus: sleeën, tuben, trampoline springen en Tiroler spelen. Op deze manier hoef je niet te kiezen, of kan je juist vast voorproeven voor een toekomstig feestje.

Prijzen Kinderfeesten
Kids02

Tuben Den Hoorn

Niet veel mensen weten wat tuben is. Bij Alpine Sports, nabij Rotterdam en Zoetermeer, laten we je graag kennismaken met tuben. Dit is eigenlijk glijden in de sneeuw in een grote, stevige rubberen band. In de meeste gevallen ga je naar het hoogste punt van een schans en glij je naar beneden, maar dat is bij ons niet het geval. Doordat wij gebruik maken van de R-Evolution kun je optimaal van het tuben zal genieten!

Prijzen Kinderfeesten
Kids07

Tiroler spelen

Een uur lang de meest geweldig gekke spelletjes doen die zo uit Tirol zouden kunnen komen. De spellen zijn: Spijker-slaan, Lederhose-hangen, Pul-sjoelen, IJspegel-vangen, Mega-Jenga en de Tiroler Tafel spelen. Deze activiteit is alleen te boeken op de woensdag-, vrijdag en zaterdagmiddagen en is altijd onder begeleiding van één van onze medewerk(st)ers!

Prijzen Kinderfeesten
Kids04

Sleeën

Sleeën op de borstelbaan: op allerlei manieren naar beneden zoeven op onze veilige, ronde sleetjes of mini-tubes.

Prijzen Kinderfeesten
Kids03

Trampoline springen

Bij Alpine Sports beschikken we over twee reuze trampolines, waar kinderen een uur lang op mogen springen tijdens een kinderfeestje. Naast trampoline springen kunnen ze ook touwtje springen of trefballen tijdens het feestje. Dit moet echter te allen tijde onder begeleiding van een Alpine Sports medewerker, zodat we een oogje in het zeil kunnen houden.

Prijzen Kinderfeesten
Kids10

Ski- en snowboardfeestjes

Alpine Sports is hét skicentrum nabij Hoorn, waar je skiles kunt volgen. Dit is ideaal voor wanneer je een wintersport op de planning hebt staan, maar je nog nooit bent gaan skiën. Als je bij ons een skiles volgt kan je op wintersport in een keer mee van de berg af. Klinkt goed, niet?

Prijzen Kinderfeesten